lauantai 22. joulukuuta 2012

finally holiday

Hei kaikki taas!(:
Ei ole kyllä tämäkään  yhteinen postaus, mutta toivottavasti kelpaa.

Kävimme siis torstaina ratsastelemassa. Meillä oli omatoimi tunti ilman satulaa. Mä sain mennä Minillä  ja Kaisa meni Tuhmurilla(: Laittaessa ei paljoa kello kerennyt käydä, paitsi jos ei lasketa Minin loimiongelmaa...:D
Kun mentiin kentälle, laiteltiin siinä puomeja ihan ensimmäiseksi. Esteitä Mari ei luvannut, ja oltiinhan me viimeksi jo niitä hypittty. Punttasin Kaisan selkään ja hyppäsin itsekkin sinne. Aluksi otettiin käynti-seis ja ravi-seis siirtymiä. Sitten rupesimme ravailemaan ihan kunnolla ja menimme puomeja. Taisin siinä ottaa pari laukannostoa. Toiseen suuntaan sitte rupesimme tekemään rakentamaame puomitehtävää: jaoimme ison ympyrän puomeilla neljään osaan, ja menimme sitä laukassa ja ravissa. <-- Toivottavasti ymmärsitte:D Toiseen suuntaan mentiin samaa ja otettiin laukka-seis siirtymiä, koska Mini vaan hurjaseli ihan omiaan. Lopuksi tein lähestymis ja laukan tembo hallinta tehtäviä. Otimme sitten loppuravit ja kävimme pienellä maasto lenkillä käynnissä.
Kaisa ja Elli<3


Tunnin jälkeen purettiin hevoset ja vietiin ne laitumeen. Sen jälkeen siivottiin Santun ja Pepin kopit.Kuvailtiin siinä sitten vielä ennen kun lähdettiin kotiin.

Ei niin hyviä kuvia, mut täss on melkein kaikki hevoset + beibi 2x:D
Sitten kerron minun lauantaista (22.12.2012). Elikkäs jouduin Heräämään ihan liian aikaisin kaupunkiin, viimehetken ostoksille. Ostin iskälle ja eläimille lahjat(: Multa oli puhelimesta loppunu aamulla virta ja mun oli pakko ottaa iskän vanha känny mukaan. En osannu käyttää sitä yhtään. Päivemmällä auttelin mummoa siivouksessa. Käytin koiria lenkillä ja tein ruuan. Lämmintin saunankin sitten vielä siinä. Illalla kun isi lähti yöksi töihi, niin paketoimme lahjoja. Tässä olisi vielä eilisestä kuvia:

minä

remu<3<3<33

lurps<3

herkkuu

nappi

maisema



1 kommentti:

  1. ihaniii heppakuviii <3

    käy tsekkaa mun blogi ja liity lukijaks jos kiinnostaa:)
    http://remembertoloveee.blogspot.fi/

    VastaaPoista