maanantai 18. helmikuuta 2013

kuulumisia

hei taas pitkästä aikaa!

Ajattelin tässä tulla kuulumisia kertoilemaan. Ollaan käyty joka viikko säännölisesti ratsastelemassa ja koulussa niinkuin pitääkin. Ei olla keretty käydä hirveesti postailemassa, pahoittelut siitä. Mutta siis tänään koulussa palelluuttiin ja tehtiin koe. Viikonloppuna menemme avustelemaan minileirille tallille, jos nyt siitä pieni postaus tulisi väsättyä. Tästä päivästä minulla ainakaan ei ole mitään ihmeellistä kertomista, joten postaus taitaa jäädä lyhyehksi. 
Näkemisiin;)

perjantai 18. tammikuuta 2013

Don't go i love you♥









Noniin, nyt sanni sai laitettua tänne nämä kuvat, niin pääsin sitten minä julkaisemaan nämä teille! Eli oltiin 28.-30.12.12. ratsastusleirillä, joka oli viikonloppu leiri. Koululeiri siis, jossa mentiin He C rataa. Hevosia en enää muista kellä mentiin, kun onhan siitä jo aikaa jonkun verran. Nämä kuvat on lauantai päivältä. Ensimmäisissä kuvissa ollaan minä ja Reino, alimmissa kuvissa taas Sanni ja Elli.
Sunnuntaina Mari ja Karim sitten arvioi sen radan jokaiselta. Sanni meni Reinolla sen ja sattuikin olemaan tuulinen päivä ja Reino innostu heittämääm vähän pukkeja. Ainakin metrin pukki. =D Itse radalla Reino ei temppuillut yhtään, mitä nyt vähän laiska oli. Minulla sitten alkoikin koskemaan päätä ihan HIRVEEN kovasti, ja en sitten pystynytkään ratsastamaan sitä rataa.. Mua alko ärsyttää ihan hirveesti. Ja oisin vieläpä päässyt menemään radan Tuhmurilla, mutta ei sitten. Makoilin vaan siellä sohvalla ja yritin nukkua. Huoh.

Toissapäivänä, eli keskiviikkona meillä oli ratsastustunti. Minä menin Typyllä ilman satulaa ja sanni Minillä ilmansatulaa. Minillä näytti olevan ylimäärästä energiaa, mutta typyllä ei sitten tällä kertaa ollutkaan. Hienosti sain Typyn menemään peränantoakin ja laukat meni tosi hyvin!
Eilen sitten oltiin taas tallilla, ja sinne tuli uusi poni! Ylisöpö poni! Peppi piti Nallalle tervetuliais pukkilaukka show'n siinä sitten, ja Nallasta ja Pepistä tulikin heti kavereita. Myöhemmin illalla meidän piti hyvästellä mini, koska se lähtee tänään sieltä tallilta pois :'( Tulee ihan hirvee ikävä sitä mun rakasra este- ja maastoheppaa♥! Mutta onneks Mini ei lähe kauas. :)
Ja sitten odottelemaan että saa ratsastaa Nallalla! ;)



--Kaisa